چهارشنبه، 9 مرداد 1398

اجاره توسط مالک منفعت | استفتاء یک

پرسش :

شخصی املاک خود را به اولاد خود صلح می‌کند و در ضمن شرط می‌کند منافع املاک مادام الحیوه و لو پنجاه سال دیگر باشد مربوط به خود پدر باشد ولی چون برای پدر مباشرت مقدور نیست آیا به عنوان اجاره می‌‏تواند املاک را به غیر بدهد یا چون مالک عین املاک نیست نمی‌‏تواند.

پاسخ :
آیت الله العظمی سید محمد رضا گلپایگانی (ره)
«بلی می‌‏تواند اجاره بدهد.»

منبع: مجمع المسایل (2)، دار القرآن الکریم، قم، چاپ چهارم، 1372 ش، ج 2، ص 67.