يکشنبه، 13 مرداد 1398

اثر اعتیاد زوج در طلاق قضایی

پرسش :

صرف معتاد بودن شوهر موجب طلاق است یا خیر؟

پاسخ :
پاسخ  شورای عالی قضایی:
«اعتیاد شوهر به تنهایی مجوز طلاق زن بدون رضایت زوج نیست و عسر و حرج زوجه و اجبار زوج به طلاق در ماده 1130 قانون مدنی اصلاحی دی ماه 1361 کمیسیون امور قضایی مجلس شورای اسلامی پیش بینی شده است. 1362/19/08»

منبع: پاسخ و سؤالات از کمیسیون استفتائات و مشاورین حقوقی شورای عالی قضایی، روزنامه رسمی، تهران، چاپ اول، 1362 ش، ج 1، ص 4