پنجشنبه، 24 مرداد 1398

بقا بر تقلید میت

پرسش :

به نظر حضرتعالى تقلید التزام است یا عمل؟ و نحوه بقاء بر میت چگونه است که در تمام مسائل یاد گرفته و یاد نگرفته باقى خواهد ماند؟

پاسخ :
بسمه تعالى: تقلید عمل کردن به فتواى مجتهد است ولى در بقا بر تقلید میت فرا گرفتن مسائل در زمان حیات او کفایت مى کند هر چند در زمان حیات مجتهد به آنها عمل نکرده باشد بنابراین در مسائلى که فرا نگرفته بقا بر میت جایز نیست. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق علیه‌السلام، 1390.