پنجشنبه، 24 مرداد 1398

دعاى کنزالعرش

پرسش :

دعاى کنز العرش در برخى از مجالس دینى به عنوان حرز معتبر و وسیله کسب ثواب با وعده هاى بسیار کلان منتشر مى شود آیا دعاى مزبور از لحاظ سند معتبر است؟

پاسخ :
بسمه تعالى: دعاى به نام کنز العرش در کتاب البلد الامین به صورت مرسل (بدون سند) از پیامبر صلى الله علیه و آله نقل شده است مى توان آن را به قصد رجا خواند. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق علیه‌السلام، 1390.