پنجشنبه، 24 مرداد 1398

معنی غساله

پرسش :

«غساله» یعنى چه و حکم چیزى که با غساله ملاقات کند چیست؟

پاسخ :
بسمه تعالى: «غساله» آبى است که پس از شستن از محل شسته شده، جدا مى شود و حکم وضعیت سابق را دارد. بنابراین هرگاه براى شستن نجس، یک بار کافى باشد، در شستن موضع غساله نیز یک بار کافى است و اگر در شستن آن، تعدد لازم است، موضع غساله ى اول را باید دوبار و موضع غساله ى دوم را یک بار باید شست. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد اول، قم: مؤسسه امام صادق علیه‌السلام، 1389.