پنجشنبه، 24 مرداد 1398

تفاوت خونها و بیش از ده روز خون دیدن

پرسش :

خانمى سه روز خون ضعیف دید و پنج روز شدید و چهار روز دیگر ضعیف. چند روز را عادت قرار دهد؟

پاسخ :
بسمه تعالى: در فرض سؤال که خون از ده روز گذشته است، اگر مصادف با ایام عادت است، از روزى که خون دیده، «حیض» حساب بکند تا روزى که پایان عادت اوست و باقى مانده را «استحاضه» قرار دهد و اگر عادت ماهانه ى معینى ندارد، روزهایى که صفت حیض را دارد، «حیض» بشمارد و ماقبل و مابعد را «استحاضه» قرار دهد. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد اول، قم: مؤسسه امام صادق علیه‌السلام، 1389.