پنجشنبه، 24 مرداد 1398

حکم استفاده از کوپن پیدا شده

پرسش :

مردى مقدارى کوپن پیدا کرده و اجناس آن را گرفته و به منزل آورده و همسر را مجبور به استفاده از آن نموده، استفاده زن و فرزند از این اجناس جایز است یا خیر؟

پاسخ :
بسمه تعالى: مورد از موارد لقطه است در صورتى که قیمت آن به ارزش 6/12 نخود نقره سکه دار برسد و قیمت یک مثقال نقره سکه دار مثلاً 2500 تومان باشد، اگر قیمت شىء پیدا شده بالاتر از 1300 تومان باشد مى بایست آن را اعلام کند وچون عمل به وظیفه نکرده، خانواده احتیاطاً به مقدار مصرف خود از طرف صاحب کوپن صدقه بپردازد. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد اول، قم: مؤسسه امام صادق علیه‌السلام، 1389.