پنجشنبه، 24 مرداد 1398

شک در هزینه دادرسى

پرسش :

در محاکم عمومى جهت رسیدگى به شکایات مالى، هزینه دادرسى دریافت مى شود اگر در موردى شک شود که آیا منشأ مالى دارد یا نه، آیا مى توانند هزینه دریافت کنند؟

پاسخ :
بسمه تعالى: در صورت شک نمى تواند وجهى را دریافت کند چون اولاً شبهه مصداقیه است و ثانیاً اصل در اموال احتیاط است مگر دلیلى بر خلاف آن باشد. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد اول، قم: مؤسسه امام صادق علیه‌السلام، 1389.