پنجشنبه، 24 مرداد 1398

زناى همسر صغیر یا دیوانه

پرسش :

اگر مردى، همسر صغیره خود را در حال زنا ببیند، آیا حق کشتن همسر خـود را دارد؟ و همچنین اگر مردى همسر خود را در حال زنا با پسر غیر بالغ ببیند آیا زانى صغیر را مى تواند بکشد و همچنین اگر همسر دیوانه باشد و زنا دهد آیا مى تواند وى را بکشد و اگر همسر بالغه باشد و زانى مجنون آیا مى تواند زوجه را بکشد؟

پاسخ :
بسمه تعالى: در صورتى که زوجه عاقله و بالغه باشد و زانى مجنون باشد مى تواند زوجه را بکشد و شمول ادله به غیر این صورت جاى تردید است و به حکم الحدود تدرأ بالشبهات نمى تواند بکشد. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد اول، قم: مؤسسه امام صادق علیه‌السلام، 1389.