پنجشنبه، 24 مرداد 1398

دو یا سه هفته در سال در وطن بودن

پرسش :

شخصى از زمان کودکى به مدت چند ماهى در طول سال در شهرى مانده و آنجا وطن او بوده است و قصد داشته تا آخر عمر این کار را ادامه دهد، ولى اکنون فقط دو یا سه هفته در آن شهر مى ماند. حال اگر این شخص کمتر از ده روز در آن شهر بماند نماز او کامل است یا شکسته؟

پاسخ :
بسمه تعالى: شخص مزبور تا از آن شهر اعراض نکرده، وطن او محسوب مى شود و نمازش در آنجا تمام است. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد اول، قم: مؤسسه امام صادق علیه‌السلام، 1389.