جمعه، 25 مرداد 1398

قتل براى دفاع از مال از روى عمد

پرسش :

اگر در دفاع از مال در صورتى که مى توانست با فریاد زدن و یا کتک زدن، شخص مهاجم را از خود دور کند، لکن عمداً و بدون آن که در هول و هراس گرفتار بشود، مهاجم را به قتل برساند، آیا قتل عمد محسوب مى شود؟

پاسخ :
بسمه تعالى: در فرض مذکور، قتل عمد محسوب مى شود. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانی (دام ظله)، جلد اول، قم: مؤسسه امام صادق علیه ‌السلام، 1389.