جمعه، 25 مرداد 1398

مصالحه نسبت به مابه التفاوت

پرسش :

اگر بانکها در سپرده گذارى مدت دار در همان ابتداى قرارداد، مصالحه اى نسبت به مابه التفاوت سود و مجموع على الحساب هاى پرداخت شده، صورت بگیرد صحیح است؟

پاسخ :
بسمه تعالى: چنین مصالحه اى صحیح نیست چون هنوز بر ذمه طرف نیامده است که آن را مصالحه کند علاوه بر این که این نوع عمل راهى است براى رباخوارى. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانی (دام ظله)، جلد اول، قم: مؤسسه امام صادق علیه ‌السلام، 1389.