جمعه، 25 مرداد 1398

جریمه اضافه بنا در ملک خریدارى شده

پرسش :

آپارتمانى را خریدم که از قبل دو طبقه اضافه بر ساخت داشت و شهردارى مبلغى را به عنوان تخلف تعیین نمود. جریمه به عهده ى چه کسى مى باشد؟

پاسخ :
بسمه تعالى: هرگاه مشترى با علم به این که واحدهاى خریدارى شده، متعلَّق جریمه است، وارد معامله شده، جریمه متوجه اوست و در صورت جهل، اگر مقامات جریمه را از او مى خواهند، مى تواند معامله را به هم بزند؛ مگر این که مالک قبلى آماده پرداخت جریمه باشد. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانی (دام ظله)، جلد اول، قم: مؤسسه امام صادق علیه ‌السلام، 1389.