چهارشنبه، 20 شهريور 1398

فضیلت تلاوت سوره قریش

پرسش :

تلاوت سوره قریش چه فضیلتی دارد؟

پاسخ :
در فضیلت تلاوت این سوره در حدیثی از پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله می‌خوانیم که فرمود:
«مَن قَرَأَها اعطِیَ مِنَ الأجرِ عَشرَ حَسَناتٍ بِعَدَدِ مَن طافَ بِالکَعبَةِ وَاعْتَکَفَ بِها؛ کسی که آن را بخواند، به تعداد هر یک از کسانی که گرد خانه کعبه طواف کرده، یا در آنجا معتکف شده‌اند، ده حسنه به او می‌دهد».(1)

مسلّماً چنین فضیلتی از آنِ کسانی است که در پیشگاه خداوند، پروردگار کعبه، سر تعظیم فرود آورده، او را عبادت کنند، احترام این خانه را پاسداری کرده و پیامش را با گوش جان بشنوند و به کار بندند.

پی‌نوشت:
1- مجمع‌البیان، ج 10، ص 543

منبع: فضیلت سوره‌های قرآن (برگرفته از تفسیر نمونه)؛ مهدی دربانی، قم: امام علی بن ابی‌طالب (ع)، ۱۳۸۹.