چهارشنبه، 20 شهريور 1398

فضیلت تلاوت سوره عصر

پرسش :

تلاوت سوره عصر چه فضیلتی دارد؟

پاسخ :
در حدیثی از امام صادق علیه السلام می‌خوانیم که فرمود:
«مَن قَرَأَ «وَالعَصرِ» فی نَوافِلِهِ بَعَثَهُ اللّهُ یَومَ القِیامَةِ مُشرِقاً وَجهُهُ ضاحِکاً سِنُّهُ قَریرَةً عَینُهُ حَتّی یَدخُلَ الجَنَّةَ؛ هر کس سوره والعصر را در نمازهای نافله بخواند، روز قیامت خداوند او را برمی‌انگیزد در حالی که صورتش نورانی، چهره‌اش خندان و چشمش (به نعمت‌های الهی) روشن است، تا به بهشت درآید».(1)

معلوم است این‌همه افتخار، سرور و شادمانی از آنِ کسی است که این اصول چهارگانه را در زندگی خود به کار بندد، نه اینکه فقط به خواندن قناعت کند.

پی‌نوشت:
1- مجمع‌البیان، ج 10، ص 535

منبع: فضیلت سوره‌های قرآن (برگرفته از تفسیر نمونه)؛ مهدی دربانی، قم: امام علی بن ابی‌طالب (ع)، ۱۳۸۹.