چهارشنبه، 20 شهريور 1398

فضیلت تلاوت سوره تکاثر

پرسش :

تلاوت سوره تکاثر چه فضیلتی دارد؟

پاسخ :
در حدیثی از پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله می‌خوانیم که فرمود:
«مَن قَرَأَها لَم یُحاسِبهُ اللّهُ بِالنَّعیمِ الَّذی أنعَمَ عَلَیهِ فی دارِ الدُّنیا وَاعطِیَ مِنَ الأجرِ کَأنَّما قَرَأَ ألفَ آیَةٍ؛ کسی که آن را بخواند، خداوند در برابر نعمت‌هایی که در دنیا به او داده، وی را مورد حساب قرار نمی‌دهد و پاداشی به او داده می‌شود که گویی هزار آیه قرآن را تلاوت کرده است».(1)

و در حدیثی امام صادق علیه السلام فرمود: «خواندن این سوره در نمازهای فریضه و نافله، ثواب شهادت شهیدان دارد».(2)

بدیهی است این‌همه ثواب از آنِ کسی است که آن را بخواند و در برنامه زندگی به کار گیرد و روح و جان خود را با آن هماهنگ سازد.

پی‌نوشت:
1- مجمع‌البیان، ج 10، ص 532
2- همان( با تلخیص)

منبع: فضیلت سوره‌های قرآن (برگرفته از تفسیر نمونه)؛ مهدی دربانی، قم: امام علی بن ابی‌طالب (ع)، ۱۳۸۹.