چهارشنبه، 20 شهريور 1398

فضیلت تلاوت سوره قارعه

پرسش :

تلاوت سوره قارعه چه فضیلتی دارد؟

پاسخ :
در حدیثی از امام باقر علیه السلام می‌خوانیم که فرمود:
«مَن قَرَأَ القارِعَةَ آمَنَهُ اللّهُ مِن فِتنَةِ الدَّجّالِ أن یُؤمِنَ بِهِ وَمِن قَیحِ جَهَنَّمَ یَومَ القِیامَةِ إن شاءَ اللّهُ؛ هرکه سوره قارعه را بخواند، خداوند متعال او را از فتنه «دجّال» و ایمان آوردن به او حفظ می‌کند و روز قیامت وی را از چرک جهنّم دور می‌دارد إن‌شاءاللّه».(1)

پی‌نوشت:
1- مجمع‌البیان، ج 10، ص 530

منبع: فضیلت سوره‌های قرآن (برگرفته از تفسیر نمونه)؛ مهدی دربانی، قم: امام علی بن ابی‌طالب (ع)، ۱۳۸۹.