پنجشنبه، 21 شهريور 1398

فضیلت تلاوت سوره انشقاق

پرسش :

تلاوت سوره انشقاق چه فضیلتی دارد؟

پاسخ :
در فضیلت تلاوت این سوره در حدیثی از پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله می‌خوانیم که فرمود:
«مَن قَرَأَ سورَةَ «إِنْشَقَّتْ» أعاذَهُ اللّهُ أن یُؤتِیَهُ کِتابَهُ وَراءَ ظَهرِهِ؛ هرکه سوره انشقاق را بخواند، خداوند او را از اینکه روز قیامت نامه اعمالش به پشت سرش داده شود در امان می‌دارد».(1)

و در کتاب ثواب الاعمال از امام صادق علیه السلام روایت شده است که فرمود: «هر کس این دو سوره (سوره انفطار و انشقاق) را بخواند و در نماز فریضه و نافله برابر چشمانش قرار دهد، خداوند او را به خواسته‌هایش می‌رساند، چیزی میان او و خدا حایل نمی‌شود و پیوسته او به (لطف) خداوند نظر می‌کند و خداوند به او، تا از حساب مردم فارغ شود».(2)

پی‌نوشت:
1- مجمع‌البیان، ج 10، ص 458
2- نورالثقلین، ج 5، ص 536

منبع: فضیلت سوره‌های قرآن (برگرفته از تفسیر نمونه)؛ مهدی دربانی، قم: امام علی بن ابی‌طالب (ع)، ۱۳۸۹.