پنجشنبه، 21 شهريور 1398

دیه و مهریه در صورت تجاوز به عنف

پرسش :

مردى به دختر هشت ساله اى تجاوز به عنف کرده است. آیا او علاوه بر مهریه، دیه نیز بدهکار است؟ اگر حاضر به پرداخت سى میلیون باشد، آیا این مبلغ متعلق به پدر است؟

پاسخ :
بسمه تعالى: متجاوز باید مهرالمثل را به دختر بپردازد و پولى که به پدر پرداخت مى شود، از پرداخت مهر کفایت نمى کند. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد اول، قم: مؤسسه امام صادق علیه‌السلام، 1389.