پنجشنبه، 21 شهريور 1398

وکالت دادن در طلاق

پرسش :

اگر زوج به زوجه، با اسقاط خیارات در ضمن عقد لازم خارج، وکالت در طلاق دهد، آیا زوجه مى تواند با بذل قسمتى از مهریه، خود را با طلاق بائن از نوع طلاق خلع مطلقه نماید؟

پاسخ :
بسمه تعالى: ظاهر این است که وکالت مربوط به طلاق رجعى است و دیگر انواع طلاق نیاز به تصریح دارد. علاوه بر این، طلاق خلعى بستگى دارد که زن را وکیل کند که قسمتى یا همه ى مهر یا چیز دیگر را به زوج ببخشد و از طرف او وکیل باشد که قبض کند و این نوع طلاق باید در وکالت تصریح شود. والله العالم

​​​​​​​​​​​​​​منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد اول، قم: مؤسسه امام صادق علیه‌السلام، 1389.