جمعه، 22 شهريور 1398

ارث زن از ترکه شوهر

پرسش :

آیا زوجه از زمینى که جزء ترکه ى شوهر است، ارث مى برد؟

پاسخ :
بسمه تعالى: زوجه از تمام دارایى منقول و زمین غیر مسکونى ارث مى برد و از زمین مسکونى که در روایات از آن به «عقار» تعبیر شده، ارث نمى برد و از اعیانى آن یعنى از قیمتش ارث مى برد، ولى دختر از تمام ترکه ى پدر و مادر ارث مى برد و فرقى بین منقول و غیر منقول نیست. والله العالم

​​​​​​​​​​​​​​منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد اول، قم: مؤسسه امام صادق علیه‌السلام، 1389.