جمعه، 22 شهريور 1398

اخذ برائت براى ترمیم دست بیمار

پرسش :

آسیبى به دست بیمار وارد مى شود، در عمل جراحى، براى ترمیم آن قطعه اى از پوست یا استخوان یا رگ از دیگر اعضاى بدن بیمار برداشته مى شود آیا اخذ برائت براى این بخش از عمل لازم است؟

پاسخ :
بسمه تعالى: اخذ برائت براى اصل عمل کافى است و بیان جزئیات لازم نیست، مگر این که در عرف پزشکى بیان آن لازم باشد. والله العالم

​​​​​​​منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد اول، قم: مؤسسه امام صادق علیه‌ السلام، 1389.