جمعه، 22 شهريور 1398

عدم تخصص در عمل جراحى

پرسش :

اگر پزشکى که تخصّص کافى در زمینه ى عمل جراحى خاصى را ندارد، عمل جراحى خاصى را انجام دهد و بیمار یا ولى او نیز از این امر مطلع باشند و برگه ى برائت از ضمان را امضا کنند. آیا این رافع ضمان خواهد بود؟

پاسخ :
بسمه تعالى: هرگاه عمل جراحى او از نظر پزشکان از حیطه ى کارش خارج بوده، مطلقاً ضامن است و أخذ برائت کافى نیست. والله العالم

​​​​​​​منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد اول، قم: مؤسسه امام صادق علیه‌ السلام، 1389.