جمعه، 22 شهريور 1398

دیه کشته شدن مسلمان ایرانى در کشور خارجى

پرسش :

هرگاه مسلمان ایرانى در کشور دیگرى مثل عراق، عربستان یا آمریکا به قتل برسد و قاتل ناشناس باشد، آیا بر دولت ایران لازم است دیه ى مقتول را از بیت المال بپردازد؟

پاسخ :
بسمه تعالى: هر نوع قتلى که در خارج از حکومت اسلامى رخ دهد و قاتل آن شناخته نشود، پرداخت دیه ى آن از طرف حکومت اسلامى واجب نیست، ولى مى تواند کمک هاى لازم را در مورد آن انجام دهد. والله العالم

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد اول، قم: مؤسسه امام صادق علیه‌ السلام، 1389.