جمعه، 22 شهريور 1398

چند وصیت نامه بدون تاریخ

پرسش :

از وصیت کننده دو وصیت نامه بدون تاریخ باقى مانده است وظیفه چیست؟

پاسخ :
بسمه تعالى: آنجا که موارد هر دو وصیت نامه تعارضى ندارند به هر دو عمل شود، ولى در جایى که با هم اختلاف دارند با قرعه یکى از دو وصیت نامه را انتخاب کنند. والله العالم

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق علیه‌السلام، 1390.