جمعه، 22 شهريور 1398

فوت یکى از وصى ها

پرسش :

شخصى دو نفر را وصى خود در املاک نموده که ثلث آن را به مصرف خیرات برسانند اکنون یکى از آن دو فوت نموده آیا اولاد وصى مى تواند کار پدر خود را به عهده بگیرد؟

پاسخ :
بسمه تعالى: اگر نظر این بود که دو نفرى کار را صورت دهند حاکم شرع، فرد دیگرى را جاشنین وى تعیین مى کند و اگر در وصیت نامه، هرکدام وصى مستقلى هستند با فوت دیگرى وصایت وصى دوم محفوظ مى باشد. والله العالم

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق علیه‌السلام، 1390.