شنبه، 23 شهريور 1398

توافق بر عدم ارث

پرسش :

مادرم با مادربزرگم توافق کردند که پس از مرگ مادربزرگ، مادرم از ترکه ارث نبرد آیا پس از فوت وى آن توافق الزام آور است؟

پاسخ :
بسمه تعالى: این توافق ارزش ندارد زیرا حکم شرع را نمى توان عوض کرد، اگر هنگام فوت وى، دخترش زنده باشد ارث مى برد. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق علیه‌السلام، 1390.