شنبه، 23 شهريور 1398

ارث مال حرام

پرسش :

مالى به ارث رسیده با علم به اینکه از حلال به دست نیامده است آیا وراث مى توانند در اموال تصرف کنند؟

پاسخ :
بسمه تعالى: هرگاه صاحب مال را مى شناسند به او برگردانند و در صورت مجهول بودن هرگاه مى دانند همگى حرام است قهراً حکم مجهول المالک را دارد و اگر مقدارى از آن حرام است باید خمس آن را به مرجع تقلید خود بپردازند. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق علیه‌السلام، 1390.