شنبه، 23 شهريور 1398

اضافات در تشهد

پرسش :

آیا افزودن جملات: «الهاً واحداً...»، بعد از ذکر شهادت اوّل در تشهّد و جمله «ارسله بالهدى و دین الحق...» بعد از ذکر شهادت دوّم و «بارک على محمد و آل محمد...» بعد از ذکر صلوات از نظر حضرت عالى مشروعیت دارد؟

پاسخ :
بسمه تعالى: نماز را به همان نحو که در رساله هاى عملیه نوشته اند باید خواند و نباید چیزى بر آن افزود. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق علیه‌السلام، 1390.