شنبه، 23 شهريور 1398

حکم نماز به شکل دایره اى

پرسش :

اگر شرایط تقیه در مسجد الحرام حاکم نباشد و مردم بخواهند خلف امام عادلى نماز بخوانند آیا نمازشان به نحو استداره اى چگونه است؟

پاسخ :
بسمه تعالى: هرگاه در دایره بعد از امام قرار گیرد یعنى فاصله امام نسبت به کعبه از فاصله مأموم کم تر باشد مادامى که مأموم روبروى امام قرار نگرفته نماز او صحیح است. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق علیه‌السلام، 1390.