شنبه، 23 شهريور 1398

عزل وکیل از طلاق

پرسش :

اینجانب طى اختلاف با همسر، به مادر همسرم وکالت دادم که همسرم را مطلقه نماید ولى پس از دادن وکالت پشیمان شدم و ایشان را از وکالت عزل کردم ولى وى با حضور در دفترخانه حکم طلاق را جارى کرد آیا طلاق جارى مى شود؟

پاسخ :
بسمه تعالى: هرگاه ما در همسر را قبل از اجراء صیغه طلاق عزل و مطلع نمودید طلاق او باطل است و اگر پس از اجراء صیغه طلاق او را عزل کردید یا قبلا عزل کردید و پس از اجراء طلاق اطلاع دادید طلاق او صحیح است . این حکم شرعى است اما در صورت اختلاف نیاز به اثبات در دادگاه دارد. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1390.
​​​​​​​