يکشنبه، 24 شهريور 1398

حکم ازدواج با شرط عدم مهریه

پرسش :

هرگاه در عقد ازدواج دایم، شرط عدم مهر شود اگر مقصود عدم مهر حتى بعد از دخول باشد آیا عقد باطل است؟

پاسخ :
بسمه تعالى: اگر مقصود این است که چنین ازدواجى مطلقا حتى در آینده مهرالمثل نداشته باشد چنین شرطى باطل است در هر حال اگر بخواهند ازدواج ادامه پیدا کند احتیاطاً عقد را تجدید کنند و اگر نخواهند طلاق دهد. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1390.
​​​​​​​