يکشنبه، 24 شهريور 1398

صلح اموال به مبلغ ناچیز

پرسش :

در ایام طفولیت اینجانب پدرم به شخصى وکالت مى دهد که نسبت به اموال من وکیل باشد وکیل نیز بدون رعایت مصلحت من، تمام اموالم را به مبلغ ناچیزى صلح مى کند آیا صلح وى صحیح است؟

پاسخ :
بسمه تعالى: در تصرف ولى در مال فرزند غبطه شرط نیست، بلکه همین مقدار که فساد نداشته باشد کافى است ولى چون در وکالت نامه صلح نیامده و تصرف غیر عادلانه بوده طبعاً تصرف او صحیح نخواهد بود. والله العالم

​​​​​​​​​​​​​​منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1390.