يکشنبه، 24 شهريور 1398

اخراج از کار و تحمل خسارت

پرسش :

دبیر آموزش و پرورش بودم و به علت شاکى خصوصى از شغل دبیرى اخراج شدم اکنون که رضایت شاکى خصوصى را جلب نموده و کیفر حبس را متحمل گردیده ام آیا شرعاً حق سنواتى به بنده تعلق مى گیرد؟

پاسخ :
بسمه تعالى: هرگاه در آیین نامه استخدامى آموزش و پرورش قانونى به این نحو باشد که فرد، محکومیت دادگاهى نداشته باشد و این شرط تا آخر رعایت شود در چنین صورتى حق ساقط است و در غیر این صورت باید بپردازندالبته اگر از حقوق ماهیانه شما در مدت کار چیزى کم نموده اند که در آخر بپردازند در هر صورت باید آن مبلغ را پرداخت کنند. والله العالم

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1390.