يکشنبه، 24 شهريور 1398

مانع از اتمام حج استیجارى

پرسش :

شخصى در حج اجیر شخصى بوده است بعد از انجام اعمال عمره تمتع به سکته قلبى دچار شد و از برگزارى اعمال حج معذور گردید و به ایران مراجعت کرد در سال آینده مى خواهد مشرف شود،آیا اعلام این وضعیت به اوّلیاء منوب عنه و اجازه مجدد با نیابت از منوب عنه در سال آینده لازم است؟

پاسخ :
بسمه تعالى: هرگاه در استیجار سال مذکور قید یا شرط شده باشد باید جریان را به ولى میت اطلاع دهد بار دیگر اجیر شود واگر موافقت نکردند وجه اجاره را برگرداند و اگر قید نبوده یا رویکرد نیابت، سال معین نبوده تذکر لازم نیستوالله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1390.
​​​​​​​