يکشنبه، 24 شهريور 1398

حکم قرآن خواندن در حال طواف

پرسش :

اخیراً بعضى از زایران ایرانى قرآن را در دست گرفته و در حال طواف مشغول قرائت قرآن مى شوند تا حدى که بعضاً از حالت طواف غافل مى شوند.آیا در این مورد نصى و یا دستورى از ائمه دین وارد شده است؟ و آیا چنین مواضعى تلاوت قرآن بهتر است و یا دعا و تضرع؟

پاسخ :
بسمه تعالى: خواندن ادعیه مأثوره و قرآن هر دو خوب است ولى مواظب باشد که از نیت طواف غافل نشود. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1390.
​​​​​​​