يکشنبه، 24 شهريور 1398

طواف و نماز جماعت

پرسش :

فقهاى معظّم (دامت برکاتهم) در مناسک حج در اشواط طواف یا نماز طواف و سعى موالات عرفى را معتبر دانسته اند، بفرمایید که آیا اگر در بین اشواط طواف و یا سعى اقامه را گفته و نماز را شروع کردند و ما نیز به تبعیت آنها نماز را در همان جا که بودیم خواندیم و حساب کردیم که اقامه و نماز در حدود یک ربع ساعت طول کشید آیا از همانجا طواف را ادامه داده تکمیل نماییم و یا اعاده نیز لازم است؟

پاسخ :
بسمه تعالى: اقامه نماز در وسط طواف و سعى ضرر به آن دو نمى زند و مسأله منصوص است. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1390.
​​​​​​​