يکشنبه، 24 شهريور 1398

ازدواج با دخترى که با مادرش زنا کرده

پرسش :

اگر کسى با زنى زنا کند آیا ازدواج با دختر آن زن صحیح است یا نه و اگر نزدیکى صورت گرفته عدّه لازم است؟

پاسخ :
بسمه تعالى: ازدواج با آن دختر باطل است و جدایى نیاز به طلاق ندارد و اگر آن نیز بخواهد با شخص دیگر ازدواج کند باید عده نگه دارد. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1390.