يکشنبه، 24 شهريور 1398

استخاره در ازدواج

پرسش :

آیا بدون تحقیق در امر ازدواج مى توان استخاره کرد آیا عمل به آن لازم است؟ و اگر مخالفت کرد کفاره لازم است؟

پاسخ :
بسمه تعالى: شایسته است در آغاز کار خود انسان در آن مورد فکر کند و اگر فکرش به جایى رسید به آن عمل کند و اگر در حال تردید ماند با مشورت مشکل را حل کند و اگر به جایى نرسید استخاره کند و در صورت استخاره به آن عمل کند.ولى اگر مخالفت کرد کفاره ندارد. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1390.