يکشنبه، 24 شهريور 1398

تغییر جنسیت و بقاى زوجیت

پرسش :

اگر یکى از زوجین با وجود فرزند تغییر جنسیت دهد آیا نکاح به چه شکل خواهد بود؟

پاسخ :
بسمه تعالى: هرگاه در اثر تغییر جنسیت مرد بشود زن و یا زن بشود مرد؛ چون نکاح همجنس جایز نیست نکاح باطل است مگر اینکه هر دو تغییر جنسیت بدهند دریک زمان که در این صورت نیز بقاى نکاح جاى تأمل است. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1390.