يکشنبه، 24 شهريور 1398

محرم بودن داماد بر نامادرى همسر

پرسش :

شخصى فرزند دختر دارد، این شخص زن دوم اختیار مى کند که از شوهر قبل یک فرزند دختر دارد، دختر اوّل ازدواج مى کند آیا داماد بر نامادرى(زن دوم) محرم شود؟

پاسخ :
بسمه تعالى: هرگاه شوهر این دختر با دختر نامادرى (دختر دوم) عقد موقت ببندد این نامادر براى آن داماد ام الزوجه شده، محرم خواهد بود. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1390.