يکشنبه، 24 شهريور 1398

خانه مشترک بین زوج و زوجه

پرسش :

اگر مالکیت منزلى بالمناصفه براى زوج و زوجه باشد و زوجه پس از مدت زمانى از شوهر، اجرت المثل ایام سکونت را مطالبه کند آیا زوج باید اجرت را بپردازد؟

پاسخ :
بسمه تعالى: در این مورد باید به شیوه عرفى این نوع بذل و بخشش توجه کرد، اگر ظاهر قضیه این است که زوجه به عنوان کمک به هزینه شوهر حاضر شده است که هر دو ازآن منزل استفاده کنند در چنین صورت نسبت به گذشته حق درخواست اجرت ندارد هرچند نسبت به آینده مى تواند دریافت کند. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1390.