دوشنبه، 25 شهريور 1398

حکم تبدیل صحن امامزادگان به محل تفریح

پرسش :

آیا شهرداى مى تواند صحن برخى از امامزادگان را از حالت مذهبى به پارکى براى تفریح و تفرّج عموم تبدیل کند؟

پاسخ :
بسمه تعالى: در فرض سؤال تعمیر و بازسازى و نظافت محل مانع ندارد ولى تبدیل آن به پارک چون بر خلاف جهت وقف است جایز نیست. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1390.
​​​​​​​