سه‌شنبه، 26 شهريور 1398

تملیک اموال کودک به دیگران

پرسش :

در مراسم تولد کودک که معمولاً لباسهاى کودکانه یا چیزهاى دیگر از ناحیه خانواده هاى مربوط به عنوان تحفه آورده. آیا پدر و یا مادر کودک مى توانند لباسهاى جمع آورى شده و یا غیر لباس را به دیگران تملیک کنند؟

پاسخ :
بسمه تعالى: باید در مورد کودک و در جهت مصالح او استفاده شود. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1390.