سه‌شنبه، 26 شهريور 1398

مکان‌هایى براى اعلان اموال پیدا شده

پرسش :

در اماکن عمومى مثل حرمها، مکانى را براى اشیاء پیدا شده قرار داده اند آیا مى توان شییى را که پیدا کرده ایم به آن محل تحویل دهیم یا اینکه اعلان کردن وظیفه یابنده مى باشد؟

پاسخ :
بسمه تعالى: هرگاه افراد براى اشیاء گمشده به آنجا مراجعه کنند و متصدیان آن مکان افراد آشنا به احکام شرعى مى باشند و اگذارى کار اعلان به آنان اشکال ندارد. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1390.