پنجشنبه، 28 شهريور 1398

حکم دست دادن به زن اجنبى

پرسش :

دست دادن به زن اجنبى در صورتی که وسیله جذب و تالیف گردد و دست ندادن موجب وهن و نفرت شود (در کشورهاى غیر اسلامى)از نظر حضرت عالى چه صورت دارد؟

پاسخ :
بسمه تعالى: دست دادن به زن اجنبى مطلقاً حرام است و دست ندادن هرگز مایه نفرت نمى شود باید به طرف تفهیم کنند که در دین اسلام این کار جایز نیست ولى در عین حال مى تواند با دستکش دست بدهد به شرط این که دست طرف را فشار ندهد. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1390.