پنجشنبه، 28 شهريور 1398

نذر بر حج یا زیات وفوت نذر کننده

پرسش :

اگر کسى نذر کرده به زیارت عتبات عالیات یا مشهد مقدس برود اگر این شخص از دنیا برود آیا ورثه این شخص واجب است نذر او را بجا آورند؟ اگر مالى براى اداى نذر داشته باشد یا نه؟

پاسخ :
بسمه تعالى: اگر نذر حج یا زیارت کرده ولى از دنیا رفته و نذر او هم در حال حیات محقّق شده است بر ورثه واجب است که کسى را نیابتاً بفرستند این در صورتى است که میت مال داشته باشد و گرنه اداى دین او مستحب است. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1390.