يکشنبه، 31 شهريور 1398

حکم سود بدون عقد مضاربه

پرسش :

پدرم پول به شخصى داده بود تا کار کند او هم مدت زیادى سود قطعى بدون مضاربه پرداخت کرده است، حال پدر فراموشى گرفته ما هم طرف را نمى شناسیم تکلیف چیست؟

پاسخ :
بسمه تعالى: اگر سود موجود است حکم مجهول المالک را دارد و اگر مصرف شده باید به همان مقدار به عنوان رد مظالم پرداخت کرد. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.