يکشنبه، 31 شهريور 1398

جمع آورى سرمایه به دروغ

پرسش :

پدر و پسرى به عنوان عامل مضاربه سرمایه اى دریافت کرده اند سپس پسر سرمایه دیگرى هم مى گیرد و به دروغ اظهار مى دارد پدر هم راضى است سپس بعداً به پدر مى گوید، پدر مخالفت مى کند ولى به صاحب سرمایه اظهار نمى کند، و ورشکست مى شوند آیا پدر ضامن سرمایه دوم هست؟

پاسخ :
بسمه تعالى: هرگاه مالى که دریافت شده زیردست هر دو نفر قرار گرفته است هر دو ضامن اند. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.