يکشنبه، 31 شهريور 1398

شیرخوار تحت پوشش خانواده دیگر

پرسش :

اگر کودک شیرخوار تحت تکفّل خانواده اى قرار گیرد و بزرگ شود در حالى که از پدر و مادرش خیرى ندیده است آیا این خانواده با او محرم هستند؟

پاسخ :
بسمه تعالى: این بچه فرزند کسى است که از نطفه او بوجود آمده است نه فرزند شخص دیگر هر چند آن پدر درباره او انجام وظیفه نکرده و مقصر باشد. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد سوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1394.